Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

18 October 2009

08 Mission Impossible

Arghh, banyak betul my 'list to buy' this month. Tapi, memang ada satu wishlist yang dah berkali-kali disuarakan, namun x beli-beli jugak. Kan best kalau everytime I cakap je, terus benda yang I nak tu muncul depan mata. Or, yang lagi best, kalau I baru je berniat dalam hati, then suddenly benda yang dihajati tu pop out begitu saja. Hahaha..berangan memang seronok.

3 comments:

  1. Anonymous9:04 PM

    wahhhh...byk nye list to buy....

    ReplyDelete
  2. pysad: perghh.. mcm sng je nk cari bf kaye tuh eh ?? hahahahha

    ReplyDelete

Aku terima je korang cakap ape pon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails