Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 July 2010

Apehal ada je benda leceh macam ni?

Ok, aku nak mengeluh lagi! Geramlah, aku rasa aku kena pergi buat kad matrik baru. Sebabnya kan dekat belakang kad matrik tu ada macam bar kod, dan yang aku punya, bar kod dia adalah sangat pendek macam tak habis dan yang paling penting, scanner tu tak boleh read! Haihh, kenapa lah aku selalu kene benda-benda macam ni. Penting sangat ke bar code tu dekat UTM ni? Ada sesape boleh tolong bagitau tak?

2 comments:

  1. penting masa kau nak pinjam buku kat library.aku rasa diorang guna sistem.entah..aku pun tak pasti.tapi aku mmg xsuka kehidupan di UTM x.x

    ReplyDelete
  2. kodi la guna bar code..soh tukar RFID cam ump br canggih :P

    ReplyDelete

Aku terima je korang cakap ape pon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails