Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

19 August 2010

Bad hair day, perhaps?

Waiting for my class at 2 pm. Tak sengaja tertengok Wanita Hari Ini tadi. Hehe. Topik biasa-biasa je. Kecuali ada satu segmen tajaan tu yang buat aku tak puas hati sikit lah.

No doubt, it's unique, sebab dia je kot yang ade hairstyle begini. Mungkin ini rambut cari makan ni, kang kalau tukar, susah orang nak recognize. Hehe

5 comments:

  1. saya geli ngan rambut dia mcm tu...euwwwwwwwww! opps, posa la.. :P

    ReplyDelete
  2. ingatkan saya sorang je
    menyampah-tahap-nak-mati :c:
    tgk rambut dia
    kita satu geng!!!
    ahahaha

    ReplyDelete
  3. @Arifahhaipp, che pah! hahaha, aku xpose, xpe. ngeh2

    ReplyDelete
  4. @nadirah_nor hahaha, kan kan kan? ni msti bini die xbg die hensem2 kot. hehehehe

    ReplyDelete
  5. saya pun ada tengok segmen ni tadi... mungkin dia tak sempat nak hensemkan diri kot... :)


    btw, ada sesiapa yang berminat dengan pakej jalur lebar with netbook tm, boleh view blog nie... :)

    http://waneqnour.blogspot.com

    ataupun

    http://aqeidwaldan.blogspot.com

    *sory ek.. sempat jugak nak interframe promote... hehehe....

    ReplyDelete

Aku terima je korang cakap ape pon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails