Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 June 2010

Bodoh CIMB bodoh!

Bodoh betul CIMB ni! Nak buka akaun baru pun tak nak bagi. Polisi bodoh apa tah nak kena bawak bil air/elektrik pulak kalau alamat IC lain dengan bank yang kita nak buka akaun tu. Apa motif tah buat polisi bodoh macam ni. Menyusahkan orang lagi ada lah. Bengap sangat ke apa? Sekarang kan orang dah kerja merata-rata negeri, kan ke bodoh namanya kalau nak kena balik kampung semata-mata nak buka akaun bank. Memang dasar bodoh betul CIMB. Cepat bankrap la weh, benci aku ada bank tak berguna macam ni!

11 comments:

  1. sabarlah ye.. biasalah polisi manusia ni

    ReplyDelete
  2. mcm tu ke??dlu2 rse xde smpai cmtu skali..

    ReplyDelete
  3. rasa2 nya bukan CIMB yang bodoh
    staf je kot..
    saya dah biasa kena,tapi bukan CIMB lah

    jenguk2 lah blog saya k;)
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sabar.. jgn emo mcm tu.. bkn cimb je.. byk lagi bank mcm tue.. mmg nak salinan bil. mmg dah procedure mcm tu.. kalo nak kepastian cuba check dengan kawan2 yg keja kat bank

    ReplyDelete
  5. ok aku pun rasa nak maki CIMB!ba alip ba ya.mmg bodoh!aku xtahu derang pilih staf mcm mana???esp kat skudai nih.kat kl,akak NA bagus.die je bagus :)

    ReplyDelete
  6. @cik pysadmane aci, ko pilih kasih!

    ReplyDelete
  7. @sarah shafiehaihh.. camnilah sekarang..

    ReplyDelete
  8. @amar haziqhahaha, semua bank pun same ek?

    ReplyDelete
  9. @illafirayeahh, takde ke prosedur yg kurang menyusahkan. ingt kite ni senang lenang ke nk pergi sane, pergi sini, kalau dekat takpe la jugak

    ReplyDelete
  10. ohh bukan la...polisi bank mmg mcm2 skrang..ni sbb amerika kontrol money laundering apa jadah ntah.

    ReplyDelete

Aku terima je korang cakap ape pon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails