Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

31 December 2009

Hot hot hot!



dem! Kalau makan salah boleh dapat badan hot macam ni? Mulai hari ini, aku akan makan salad sahaja..hanya salad.. tp mana ada carl's jr kat Kuantan.. =p

10 comments:

  1. pysad7:04 PM

    ko gemok ke masalahnye?athie?adekah?

    ReplyDelete
  2. ni nak kena belasah nie..kurus krempeng nak makan salad..gi aa makan kari ayam ngn nasi lemak

    ReplyDelete
  3. pysad2:12 AM

    tu la.mslh betul athie ni.wah,sesi nk mrh2 athie eh :P hehheh...tp aku nk puji ko lah athie,tajuk entry ko mmg sgt memaksa utk klik.ok.sila kira berapa perkataan HOT kat blog athie.heheh

    ReplyDelete
  4. pysad2:18 AM

    tp die ni mmg hot gila lah.tgi plak.superb.tp xpe.NA ckp aku tetap tercantik.wekkkk!!!

    ReplyDelete
  5. pysad lagi2:30 AM

    nnt aku nk try la makan sayur sawi masak air,tgk nmpk hot tak mcm ni?hehehhehehe...nnt aku upload pic itu.pose atas katil eh,ade ne pelempang ng mak aku kang :P hihihiii

    ReplyDelete
  6. pysad & diboot:hahahaha.. aku ngaku la aku xgemok.. cme aku nk jd hot mcm die je lah! sesedap rasa je korang nk marah2 aku ek.. ko xtergoda ke tgk iklan ni?? hahahahaha

    ReplyDelete
  7. hahahaha...nk hot2 ye,nk tau ke?aku xhot tp aku tau mcm mana nk jd hot.NAK TAU X?

    ReplyDelete
  8. pysad: ye ke ko tau?? mcm mane?? hahahah

    ReplyDelete
  9. pysad7:16 PM

    sng je,beli lah poduk2 i :P hahahhahaha

    ReplyDelete
  10. produk apekah? ayuzip? hahahah

    ReplyDelete

Aku terima je korang cakap ape pon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails