Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

17 November 2009

My (500) days of summer

(500) days of summer really makes my day! Tak sempat tengok dekat wayang haritu..sebab takde geng nak layan. Oh, ini bukan cerita love story yang poyo-poyo tu. And, they don't even had a happy ending. But, I still enjoy watching the movie. Rasa nak tengok lagi dan lagi dan lagi je bila balik rumah malam kang. Dari rasa nak ngamok sepanjang hari, terus jadi cool.

 Btw, poor Tom. He falls in love with a wrong girl that he feels "the one". It's not his fault though. If I were him, I would fall for Summer too! This movie's great because it feels real.. at least I do feel it's real.

2 comments:

  1. aku pn baca review cte ni bukan mcm common love stories..ala tp ending dia tak happy ke..
    berfikir fikir balik nk carik x dvd cetak rompak nih!

    ReplyDelete
  2. a'ah xhappy ending sbb masing2 pergi kahwin dengan orang lain. But, then I thought it's a beautiful story..hehehe.. alah,aku download je..

    ReplyDelete

Aku terima je korang cakap ape pon!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails